5 Simple Statements About su kaçak tespiti Explained

Wiki Article

Bu durumun tespiti için öncelikle tesisatçıların her su kaçak tespitte yaptığı gibi dairenin temiz su tesisatını exam eder ve kullandığı ekipmanla su kaçağının yerini tespit eder ve tespit edilen borudaki patlak tamir edilir.

Su kaçağı tespiti sırasında, evinizin içindeki ve dışındaki boru hatlarının incelenmesi önemlidir. Tesisat sisteminizin detaylı bir analizi yapılmalı ve olası zayıfile noktalar belirlenmelidir.

Su kaçaklarını tahmin ederek değil, teknolojik cihazlarımız ile noktasal olarak tespit ediyoruz.

Bütün çabalarınıza rağmen arızayı bulamıyorsanız firmamızdan yardım isteyin. Tufan tesisat olarak su kaçaklarının yerini cihazla noktasal olarak tespit ediyor ve onarımını yapıyoruz, tüm tesisat borularınızı dinliyor, tesisatta bir sızıntı var ise hemen tespit ediyoruz.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti: Kameralı sistemler ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek kırmadan dökmeden onarım yapıyoruz.

Teşekkür ediyorum ilgisi ve nezaketi için çAlright memnun kaldım başka bir sorun yaşarsam ev için tekrar çağırabileceğim biri

kombinin olduğu oda k9mbi degistikten sonra duvar kabardi duvardaki döşemenin sebep olduğunu söylediler şimdi alt kata kadar nemlenme durumu olmuş sanırım su tesisatçısı duvardan su kaçağı tespiti geçen kombinin borusunda bir kaçak var

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimensions propertyımcı olacaktır.

Duvarları kırmadan su kaçağı bulmak için teknolojik cihazlardan propertyım almak gerekir. Akustik dinleme cihazı, normal ve termal kameralı cihazlar su su kaçak tespiti kaçaklarını kırma işlemine gerek su kaçağı tespit duymadan tespit eder.

Zemin katta veya bodrum katta bulunan dairelerde bu tür sorunlar yaşanabilmektedir. Bu sorun, yer altı sularından veya tesisat borularından kaynaklanabilir. Web cevap verebilmemiz için cihazla suyun kaynağını tespit su kaçağı tespit etmemiz gerekir.

Sıcak su kaçak tespiti cihazı olan termal kamera aynı zamanda ısıtma/kalorifer tesisatı kaçakları için de kullanılır.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Vizyon tesisat Kırmadan ve kesinlikle tesisatınıza Helloç bir zarar vermeden noktasal olarak dinleme cihazları ile su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Report this wiki page